28 / 04 / 2024

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde flaş bir gelişme yaşandı, İnşaatın yüklenici firması, 31 Aralık 2015 tarihinde sona eren inşaat ruhsatını yenilemek için Isparta Belediyesi'nin istediği harç bedelini nihayet ödedi.



İnşaatın yüklenici firması, 31 Aralık 2015 tarihinde sona eren inşaat ruhsatını yenilemek için Isparta Belediyesi'nin istediği harç bedelini nihayet ödedi. Bu gelişmenin ardından yüklenici firma, inşaatın tamamlanması için çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başlayacak. 


2016 yılı başından bu yana duran Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 


31 Aralık 2015 tarihinde geçerlilik süresi biten inşaat ruhsatının yenilenmesi için Belediyeye başvuruda bulunan ancak 122 bin liralık ruhsat harcını bugüne kadar ödemeyen müteahhit firma Kadıahmetoğulları, geçtiğimiz hafta içerisinde üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirdi. 


İnşaat ruhsatının yenilenmesi için ödenmesi gereken 122 bin liralık harç bedeli yüklenici firma tarafından Belediye Gelir Müdürlüğü'ne yatırıldı. 


İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ruhsat servisinin çalışmalarını bitirip, bu hafta içerisinde ITKM'nin inşaat ruhsatını yeniden düzenleyip, müteahhit firmaya vermesi bekleniyor. 

Böylelikle yüklenici firmanın bir süre önce durdurduğu inşaat sürecini yeniden başlatması ve eksik kalan bölümleri tamamlaması bekleniyor. 




Gülkent Gazetesi


Geri Dön