02 / 05 / 2024

Ispartakule Bio İstanbul fiyatları!

Ispartakule Bio İstanbul fiyatları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Lansmanının 3 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği Ispartakule Bio İstanbul fiyatları lansman sonrasında belli olacak...



İstanbul Başakşehir'de inşa edilecek Bio İstanbul,  TOKİ  iştiraki EPP ve Bio City Development Company imzasıyla hayata geçiriliyor. Ispartakule  Bio İstanbul  fiyatları henüz belirlenmedi. Proje 2 milyar dolar yatırım bedeline sahip.


İstanbul'un ilk akıllı ve ekolojik yaşam için tasarlanan taşınmazı olacak Bioİstanbul'un içerisinde restoran, alışveriş merkezi, okulları, sanat programları ve kültürel aktiviteler yer alacak. Ispartakule Bio İstanbul fiyatları lansman sonrasında belirlenecek.


Türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı olacak Bio İstanbul Başakşehir projesi, 15 bin konuttan meydana gelecek. Lansmanının Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katılımıyla 3 Mayıs günü gerçekleşecek Ispartakule Bio İstanbul fiyatları belirlendiği zaman sitemizde yer alacak. 


Ispartakule Bio İstanbul adres bilgileri:  Bio İstanbul Ziyaretçi Merkezi Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul


Ispartakule Bio İstanbul kroki:


Ispartakule Bio İstanbul fiyatları!


Web adresi: http://www.bioistanbul.org/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön