29 / 04 / 2024

İşsizler bu habere dikkat! Seçim sonrası şartlar esnetilecek

İşsizler bu habere dikkat! Seçim sonrası şartlar esnetilecek

2023 yılı için en düşüğü 4003 TL, en yükseği ise 8006 TL olan işsizlik maaşını alma şartlarında değişiklik yapılacak. AK Parti’nin konuya ilişkin çalışma yaptığı seçim beyannamesinde yer alırken şartların esnetilerek daha kolay erişim sağlanacağı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar…



AK Parti seçim beyannamesinde çalışma hayatından dezavantajlı vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya uzanan çok sayıda tedbir ve politika bulunuyor.

Asgari ücretin yanı sıra memur ve emeklilerin enflasyonun üzerinde artış ve refah payı almaları sağlanacağı vurgulanırken, tüm çalışanlara kaliteli ve güvenceli bir çalışma hayatı teminatında bulunuldu. Part-time işlerin önü açılacak, işsizlik maaşına erişim kolaylaşacak, yeni aktif işgücü programları devreye sokulacak, bakım ekonomisi güçlenebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön