16 / 05 / 2024

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

Kızılay’dan personel alımları yeni yılda da devam ediyor. 2023 yılında açılan ilanlara ilave olarak yeni alımların ilanları yayımlandı. İşte detaylar...



BAŞVURU ŞARTLARI

- Çadır üretiminde malzeme taşıma, temizlik, paketleme ve el işlerinde görevlendirilmek için kendisine verilen işleri yerine getirmek,

- 45 yaşını geçmemiş olmak,

- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlanmış olmak,

- Eğitime açık,

- Çözüm odaklı,

- Gelişime ve uzmanlaşmaya açık,

- Üretim hedefleri belirlenmiş kriter ve kalite standartları kapsamında üretim yapılmasına katkı sunmak,

- Uygulama becerisi, iş kalitesi, zaman yönetimi, öğrenme odaklılık, kurum ilke ve değerlerine uyum, yeniliğe ve değişime açıklık, takım çalışmasına uygun, iletişim yeteneği, sorumluluk, geri bildirim, çalışma disiplini, çözüm odaklılık gibi özelliklere haiz olmak,

- Çalışma ve seyahat engeli olmayan, ağır işlerde çalışabilecek rahatsızlığı olmayan

 Bu ilan haricinde Kızılay’da 16 farklı alanda daha personel alımı yapılacak. Aşağıdaki link üzerinden diğer ilanların detaylarına ulaşabilir ve söz konusu ilan için başvuru yapabilirsiniz.

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

KIZILAY NEDİR?

Kızılay’ın tanımı şu şekilde yapılabilir:

 “Ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık ve insanlık ilkeleri kapsamında, hayır kurumu niteliğinde, birlik ve evrensellik ilkesi" nden hareket ederek çalışan bir yardım kuruluşudur.”

Kızılay, uluslararası üst kuruluşlar olan "Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi" ne bağlı olarak faaliyet gösterir. Kızılay’ın çalışanlarından bir bölümü gönüllülük esasına göre çalışırken diğer bir bölümü ise profesyonel maaşlı çalışandır.


KIZILAY NE İŞ YAPAR?


Kızılay, hem barışta hem de savaşta insanların yanında yer alır. Her türlü felaket anında Kızılay yararlıların ve mağdurların yardımına koşmayı ilke edinmiştir.

Başvuru yapmak ve diğer ilanların detaylarını görmek için bu bağlantıya tıklayın

Şaka değil gerçek! İŞKUR 28 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor! Acele eden zengin olacak!

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde alım yapacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön