27 / 04 / 2024

Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak! 

Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen memur alımı yapacağını duyurdu. Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak!  Peki, 1500 denetmen iş başvuru tarihi ve şartları neler? 



Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan tarafından son dakika yapılan açıklamaya göre Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen memur alımı yapacak. bakan Bolat katıldığı TV yayınında 1500 denetmen alımına dair açıklamalarda bulundu. 

Bakanın açıklamasını duyan ve başvuru yapmak isteyen adaylar konunun detaylarını araştırmaya başladı. Başvuru yapmak isteyenler, "1500 denetmen başvuru şartları neler, Kaç KPSS puanı isteniyor? Ticaret Bakanlığı 1500 denetmen başvuruları ne zaman başlıyor?" sorularına yanıt arıyor.

Ticaret Bakanlığı, ülke genelindeki 81 ilde istihdam edilmek üzere 1500 kadrolu memur alımı yapılacağını ilan etti. İlgili duyuruda alınacak memur sayısı ve kadro dağılımı belirtildi. Bu detaylardan sonra pek çok kişi, Ticaret Bakanlığı memur alımı başvuru sürecini yakından takip etmeye başladı ve başvuru şartlarına ilişkin ayrıntılı bilgileri öğrenmek için kaynaklara yöneldi. 

Bakan Bolat tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak! 

TİCARET BAKANLIĞI 1500 KADROLU MEMUR ALIMI

Ahaber'de yer alan detaylara göre, Ticaret Bakanlığı 1500 kadrolu memur alımı için yaptığı yazılı açıklamada detaylara ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlığa yeni katılacak çalışma arkadaşlarına ilişkin detayları paylaşan Bakanlık, beraber daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşların mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadeleyi artırarak sürdürmeyi hedeflediklerine vurgu yaptı.

Bakanlık tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre, "Ayrıca bir kısmı gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz. Bahse konu personel alımı süreci hakkında, Ticaret Bakanlığımızca gerekli duyuru yapılacaktır."

BAKAN BOLAT'TAN AÇIKLAMA

Ticaret Bakanlığı 1500 kadrolu memur alımına dair Bakan Bolat, "KPSS ile bin 500 denetmen alıp piyasayı denetleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı başvuru tarihleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ticaret Bakanlığı duyurular ekranından tarih ve sürece dair ayrıntıların paylaşılması bekleniyor.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Konut sektöründe dengesiz fiyat hareketleri mercek altında! Çimento fiyatlarında inceleme devam ediyor!


Geri Dön