05 / 05 / 2024

İşsizlik illetiyle uğraşanlara çok bilinmeyen nakit desteği!

İşsizlik illetiyle uğraşanlara çok bilinmeyen nakit desteği!

İş görüşmesine gitmeden önce yol, yemek, bakım ihtiyaçları vatandaşı kara kara düşündürüyor. Her iş görüşmesinden önce hazırlık yapan kişiler, işsiz olduğu dönemde yaptığı masraflar nedeniyle zor durumda kalabiliyor. Pek bilinmese de iş arama sürecinde vatandaşlara 1650 TL yardım yapılıyor. İşte tüm



18-55 yaş arasındaki kişilerin faydalanabildiği İşe Yönlendirme Yardımı ile iş görüşmesine gidecek vatandaşlar 1650 TL yardım alabilmekte. Nakit yardım yılda üç kez veriliyor. Asgari ücrete bağlı olarak yapılan hesap yeni yılda artacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön