04 / 05 / 2024

İstanbul 216 Fikirtepe 36 ay 0 faizle satışta!

İstanbul 216 Fikirtepe 36 ay 0 faizle satışta!

Fikirtepe'de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş, 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiği İstanbul 216 projesini metrekaresi 6 bin 500 TL'den satışa çıkardı




Kentsel dönüşüm çerçevesinde uzun zamandır yasal prosedürlerin devam ettiği İstanbul 216 projesinde satış süreci başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216 projesini görücüye çıkardı. 'Kadıköy'ün Balkonu' sloganıyla yola çıkan projede, temmuz ayından bu yana yüzde 20 oranında ön talep toplandı. 47 bin metrekare satılabilir , 42 bin metrekare sosyal ve 4 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan İstanbul 216'da 541 adet konut bulunuyor. Zemin artı 24 katlı 3 bloktan oluşan projede, alanları 50 ila 72 metrekare arasında değişen 8 çeşit 1+1, alanları 90 ila 111 metrekare arasında değişen 13 çeşit 2+1, alanları 160 metrekare olan tek tip 3+1'ler yer alıyor. İnşaatına Eylül 2014'te başlanan projenin yaklaşık 30 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. 


Ruhsat alan ilk firma 

Projenin yükseldiği bölgede fark yaratacağını belirten Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, uzun zamandır bölgede çalışma yaptıklarını söyledi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olduklarını söyleyen Aydın, şöyle konuştu: "Fikirtepe'de Bağdat Caddesi'ne benzer birçok alan yaratılacak ve böylelikle insanlar günün her saatini dolu dolu yaşayabilecek. Lokasyon açısından çok değerli olan bölge; ulaşım arterlerine, metrobüse ve metroya çok yakın." 


Fiyatlarda artış olacak

Fikirtepe'nin markalı konutların yükseldiği bir bölge olduğunun altını çizen Şemsettin Aydın, "Konut projelerinin yanı sıra finans kurumları ve bankalar da burada yer alacak. Dolayısıyla Fikirtepe, insanların her türlü ihtiyacını karşılayabileceği dolu dolu bir merkez olacak. Bu sebeple burada yaşam başladığında projenin metrekare birim fiyatı şu andakinin çok daha üzerine çıkacaktır" şeklinde konuştu.



Sabah


Geri Dön