15 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı zirveyi kaptırmadı! Avrupa'nın en yoğunu oldu!

İstanbul Havalimanı zirveyi kaptırmadı! Avrupa'nın en yoğunu oldu!

Yolcu hacmine göre son üç yıldır Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer alan İstanbul Havalimanı,  bu bölgede 25 Kasım-1 Aralık arasında en çok uçuşun gerçekleştirildiği havalimanı oldu.



İSTANBUL HAVALİMANI NEREDE?

İstanbul Yeni Havalimanı yani kısaca IST, İstanbul'un Avrupa Yakası'nın kuzey ucunda yer alıyor. Bağlı olduğu ilçe ise Arnavutköy olarak biliniyor.

İstanbul Havalimanı’nda dört senede 164, 1 milyon yolcu!İSTANBUL HAVALİMANI'NA NASIL GİDİLİR?

İstanbul Havalimanı, şehrin pek çok noktasına uzak olsa da ulaşım oldukça kolaydır. HAVAIST otobüsleri, ulaşımın kolay şekilde gerçekleşmesini sağlayan en iyi alternatifler arasındadır. Ayrıca ulaşım için taksi kullanmak da tercih edilebilecek diğer alternatifler arasında yer alır. Diğer yandan İstanbul’un en iyi ulaşım ağı olan otobüsler de havalimanına ulaşmak isteyenlerin sıklıkla kullandığı ulaşım yollarından biridir. Yakın zamanda havalimanına yolunuz düşecekse; H-1, H-2, H-3, H-6, H-7 ve H-9 numaralı belediye otobüslerini kullanarak kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. HAVAIST’e ait olan; HVİST-5, HVİST-6, HVİST-7, HVİST-8, HVİST-9, HVİST-10, HVİST-13, HVİST-14 ve HVİST-15 numaralı hatlar da İstanbul Havalimanı ulaşımını kolaylaştırmaktadır. Genellikle uzak ilçelerden havalimanına gitmek isteyenlerin ilk tercihleri arasındadır. Eğer havalimanı’nın diğer ilçelere olan uzaklığını merak ediyorsanız; Taksim’e 40 km, Avcılar’a 53 km, Levent’e 36 km, Kadıköy’e 52 km, Kavacık’a 42 km, Üsküdar’a ise 47 km’dir.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildiİSTANBUL HAVALİMANI SERVİSLERİ NEREDEN KALKIYOR? HAVAİST NEREDEN KALKIYOR?

HAVAİST servislerinin kalkış yaptığı yerler:

  • Esenler Otogar
  • Halkalı - Başakşehir
  • Avcılar - Bahçeşehir
  • Beylikdüzü - Çatalca
  • Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı
  • Kadıköy - Tepeüstü
  • Yenikapı - Aksaray
  • Bakırköy – Yenibosna
Selçuk Geçer, dolarda akıl almaz seviyeyi açıkladı!
Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 3 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
Samsung Neo QLED 8K televizyon modelleri ve 3 Aralık 2022 fiyat listesi

Geri Dön