28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer, dolarda akıl almaz seviyeyi açıkladı!

Selçuk Geçer, dolarda akıl almaz seviyeyi açıkladı!

Dolar yorumları ile Türkiye'de yüz binlerce kişi tarafından takip edilen Selçuk Geçer'den kritik dolar açıklaması geldi. İşte detaylar



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, faiz kararının ardından dolar endeksi geriye çekilse de dolar/TL kuru yatay bir seyir izlemeyi sürdürmüştü. Doların ne kadar olacağı ise her zaman büyük bir merak konusu oldu.

Para piyasaları uzman Selçuk Geçer yaptığı açıklamalar ile birlikte kritik yorumlarda bulunmayı sürdürüyor. Her konuşmasında farklı alanlara dikkat çeken Selçuk Geçer bu konuşmasında ise doların 35 lira olacağını işaret etti.

Selçuk Geçer tarafından son yapılan sosyal medya paylaşımında başarılı ekonomist, "ABD’de aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama %8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz” ifadelerini kullandı

Selçuk Geçer, dolarda akıl almaz seviyeyi açıkladı!.

Selçuk Geçer'in bu açıklamaları sonrasında dolar yorumları daha da merak edilirken yeni yıl sonrasında dolar/TL rakamlarının 35 TL'ye kadar çıkacağından bahsetti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Selçuk Geçer'in açıklamalarından satır başları..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön