16 / 05 / 2024

İstanbul Maltepe’de, uluslararası fuar ve kongre merkezi kurulacak!

İstanbul Maltepe’de, uluslararası fuar ve kongre merkezi kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve danışmanı Münih eski Anakent Belediye Başkanı Christian Ude, Almanya ’ nın Münih şehrinde fuar görüşmeleri için ilk adımı attı...



İstanbul Maltepe’de, uluslararası fuar ve kongre merkezi kurulması için çalışmalara başlandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve danışmanı Münih eski Anakent Belediye Başkanı Christian Ude, Almanya’nın Münih şehrinde fuar görüşmeleri için ilk adımı attı.



Kılıç, “Münih fuar yöneticilerinin oldukça uzun sayılacak fuar yönetimi deneyimi var. Ayrıca Çin ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkede fuar işletmeciliği yaparak uluslararası deneyim kazanmış ekipleri bulunuyor. Bu tecrübelerden Maltepe olarak yararlanmak istiyoruz. Maltepe’yi Anadolu yakasının parlayan yıldızı yapacağız” dedi.



Ude, belediye başkanı olduğu dönemde Münih fuar yönetiminin başkanlığını yaptığını anımsattı. Christian Ude, kurulması planlanan fuar projesi ile Maltepe’nin ekonominin merkezi haline getirileceğini belirterek, fuarın kültürleri buluşturan bir özellik taşıyacağını kaydetti.


Milliyet 


Geri Dön