27 / 09 / 2024

İstanbul Maltepe de fuar merkezi

İstanbul Maltepe de fuar merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve danışmanı Münih eski Anakent Belediye Başkanı Christian Ude, Almanya ’ nın Münih şehrinde fuar görüşmeleri için ilk adımı attı...

Nexonya Fergana Maltepe'de yüzde 50 peşinatla vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nexonya Fergana projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Maltepe'de 9.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Maltepe'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 640 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Maltepe'de 9 katlı binaya izinsiz yıkım!

İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı binanın yıkım izin alınmadan başladı. Zabıta görevlileri yıkıma müdahale etti. 

Maltepe'de 10 TL'ye icradan satılık 4 arsa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Maltepe'de bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 73 bin TL olarak belirlendi.

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de!

RemaxGo İstanbul'un yeni çekim noktalarından biri olan Maltepe'de, kapılarını açtı. RemaxGo Yönetim Kurulu Başkanı Karaca, "Ekibimiz, Mazaya Ritim İstanbul'da bulunan yenilenen ofisimizde hizmetlerine devam edecek" dedi...

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

Nuvo Dragos Maltepe'de 100 ay 0 faiz!

Nuvo Dragos Maltepe'de 100 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede 3 blokta 484 daire, 8 ticari ünite bulunuyor. 

Rosa Maltepe'de 395 bin TL'ye!

Rosa Maltepe projesi Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Fiyatların 395 bin TL'den başladığı proje deniz manzarasıyla benzersiz bir yaşam vadediyor.

Maltepe’de 3 katlı bina yıkıldı!

İstanbul Maltepe’de 3 katlı bina yıkıldı. İşçiler üzerine bastıkları beton blokları balyozlarla kırdı.

Maltepe'de sahte vekaletle arsa satışı!

İstanbul Maltepe’de sahte vekaletle arsa satışı yapmaya çalıştığı iddia edilen şahıslar suçüstü yakalandı. Şahısların polisler tarafından gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Maltepe de fuar merkezi Haberi

İstanbul Maltepe de fuar merkezi

İstanbul Maltepe’de, uluslararası fuar ve kongre merkezi kurulması için çalışmalara başlandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve danışmanı Münih eski Anakent Belediye Başkanı Christian Ude, Almanya’nın Münih şehrinde fuar görüşmeleri için ilk adımı attı.



Kılıç, “Münih fuar yöneticilerinin oldukça uzun sayılacak fuar yönetimi deneyimi var. Ayrıca Çin ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkede fuar işletmeciliği yaparak uluslararası deneyim kazanmış ekipleri bulunuyor. Bu tecrübelerden Maltepe olarak yararlanmak istiyoruz. Maltepe’yi Anadolu yakasının parlayan yıldızı yapacağız” dedi.



Ude, belediye başkanı olduğu dönemde Münih fuar yönetiminin başkanlığını yaptığını anımsattı. Christian Ude, kurulması planlanan fuar projesi ile Maltepe’nin ekonominin merkezi haline getirileceğini belirterek, fuarın kültürleri buluşturan bir özellik taşıyacağını...