04 / 05 / 2024

İSTANBUL REstate 15 Haziran 2010'da kapılarını açıyor!

İSTANBUL REstate 15 Haziran 2010'da kapılarını açıyor!

İSTANBUL REstate, gayrimenkul sektörünün tüm alanlarını kapsayarak başarıyla yürümeye devam ediyor



2000 yılından itibaren GYODER tarafından düzenlenen Gayrimenkul Zirvesini, gayrimenkul fuarı ile birleştirerek yepyeni bir konsept yaratan ISTANBUL REstate zorlu bir yıla karşın büyük başarı elde etti. Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve BDT ülkeleri, Kuzey Afrika, Akdeniz Bölgesi ve Türkiye'den çok sayıda konusunda uzman dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerini, yatırımcıyı ve ziyaretçiyi tek çatı altında toplayan ISTANBUL REstate, gayrimenkul sektörünün tüm alanlarını kapsayarak başarıyla yürümeye devam ediyor.

Yurtdışı ve yurtiçine açılan bir kapı olma görevini üstlenen ISTANBUL REstate, gayrimenkul sektörünün tüm alanlarına eşsiz işbirliği fırsatları sunuyor. Uluslararası ve ulusal katılımcılara, yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarının üst düzey temsilcileriyle bir araya gelmeleri için benzersiz bir ortam yaratıyor. Bu konseptiyle, ISTANBUL REstate, 5 yıl içinde dünyanın en önemli uluslararası gayrimenkul fuarı olmaya aday olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

ISTANBUL REstate Daha Zengin İçerik

ISTANBUL REstate'in içerigi 2010 yılında ECO ENERGO ve HTL FORUM gibi öğeler ile daha da zenginleşiyor.

İlk kez bu yıl düzenlenen ECO ENERGO, sürdürülebilir enerji kullanımı üzerine yoğunlaşıyor. Gayrimenkul sektörü firmaları, yatırımcılar, proje geliştiriciler, tesis yönetim firmaları ve sektör danışmanları için tüm dünyanın gündemindeki bu konu etrafında buluşma olanağı sunuyor.

HTL Forum - Otel Yatırımları Forumu, bu sene ilk kez ISTANBUL REstate bünyesinde gerçekleşecek, EMEA bölgesindeki otel ve turizm sektörü konularına odaklanıyor. ISTANBUL REstate 2010, HTL Forum ile otel sektörünün birçok farklı alanından gelen temsilcilerine ve profesyonellerine ev sahipliği yapıyor olacak. Katılımcılar turizm gayrimenkul sektörünün tüm alanlarını ilgilendiren ve etkileyen en son eğilimleri tartışarak, iş potansiyellerini geliştirmek için mükemmel fırsatlardan faydalanıyor olacaklar.

ISTANBUL REstate Her Yönüyle Değer Katan Bir Program

ISTANBUL REstate 2010 bünyesindeki etkinlikler, gayrimenkul sektörüyle ilgili her türlü konuyu bir araya getiriyor.

Gayrimenkul Zirvesi 10: 15 Haziran 2010
Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu GYODER'in markalaştırdığı ve bu sene 10. yılını kutlayan Gayrimenkul Zirvesi 15 Haziran 2010 yılında İstanbul REstate kapsamında gerçekleştirilecek. 2009 yılında ilk kez ISTANBUL REstate ile birlikte düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektörü temsilcilerini ve profesyonellerini bir araya getiriyor.

ISTANBUL REstate PanellerI: 16 - 17 Haziran
GYODER ve GEWINN'in ortaklaşa düzenlediği panellerde Avrupa, Ortadoğu, Rusya ve BDT ülkeleri, Kuzey Afrika, Akdeniz Bölgesi ve Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün en önemli gelişmeleri ve sorunları masaya yatırılıyor..

Eşleştirme toplantıları
Düzenlenecek olan bire bir toplantılar; doğru kişileri, doğru zamanda, doğru yerde bir araya getirecek.

Sektörün buluşması
İstanbul'un seçkin mekanlarında düzenlenecek olan resepsiyonlar sektör mensuplarını biraraya getirecek.

İSTANBUL REstate
Gayrimenkul sektörü için eşsiz bir buluşma platformu

"PKF hotelexperts Ekim 2008 tarihinde ISTANBUL REstate fuarına katılan ilk firmaydı. Ekonomik kriz yüzünden katılan tek firma olacağımızdan endişelenmiştik. Bizim için güzel bir sürpriz olarak, katılımcılar ile dolu bir fuar alanı ile karşılaştık. Fuar alanının dolu oluşundan ziyade, standlar ve diğer katılımcıların kalitesi bizi çok etkiledi. Etkinliklerin içeriğinin zengin oluşu sonucu ile beklediğimizden fazla bir yoğunluk olduğunu gördük. Gelecek sene yeniden katılacağız - daha büyük bir stand ile."
Michael Widmann Genel Müdür PKF hotelexperts, Viyana


Geri Dön