13 / 05 / 2024

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alıyor! KPSS'den en az 50 puan alanlar dikkat! Şartlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alıyor! KPSS'den en az 50 puan alanlar dikkat! Şartlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki İstanbul Üniversitesi personel alımı ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...



İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı kapsamında, 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) sene süre geçmeden başvuru yapamıyor. 

Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıması, 

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması, 

Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati geçmemek ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmesi, 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuracak adayların Son başvuru tarihi itibariyle (08.05.1993 ve sonrası doğumlu olanlar) 30 (otuz) yaşını tamamlamamış olması, 10.06.2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartlara sahip olması ve güncel Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartı olması, 

Destek Personeli (Şoför) kadrosuna başvuracak adayların B, C, D veya E sınıfı Sürücü Belgesine sahip olması gerekiyor. 

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alıyor! KPSS den en az 50 puan alanlar dikkat! Şartlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı için gelen başvurular Komisyonca değerlendirildikten sonra, sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde ilan edilecek. 

Kontenjan sayısının 5 katı kadar yedek aday belirlenecek ve asil kazananlar göreve başlatılmak için evrak teslimi yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar puan sırasıyla çağrılacak. 

İşte İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı ilanı...


Geri Dön