28 / 04 / 2024

İstanbul Vizyon Park'ta satışların yüzde 92'i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!

İstanbul Vizyon Park'ta satışların yüzde 92'i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!

Firma: KUYAŞ

Proje: İstanbul Vizyon Park

İstanbul Vizyon Park projesinde son ofislerin satışları devam ederken İstanbul Vizyon Park Satış Müdürü Baran Şahin; projenin son durumundan ve de Kuyaş'ın yeni hedeflerinden bahsetti...



İstanbul Vizyon Park projesinde doluluk oranı ne seviyede?


Baran Şahin: Yüzde 65 doluluk oranına sahip olup, satışların yüzde 92’si tamamlanmıştır. 


Son ofis ve atölyeler diye duyurmuştunuz... Çok amaçlı ofisler aynı zamanda atölye olarak mı kullanılıyor? Atölyelerden biraz bahseder misiniz?


Baran Şahin: İstanbul Vizyon Park projesinde 5 adet ofis bloğu ve 2 adet çok amaçlı ofis bloğu yer almaktadır. Çok amaçlı ofisler ağırlıklı, altın ve mücevherat üretimine yönelik atölyeler olarak kullanılmakta olup, diğer sektörlerin de ofis kullanımına uygundur. Altyapı olarak kuyumculuk sektörü imalatı için gerekli tüm donanımlara sahip olup, bağımsız bölümlerin pencereleri açılarak, ağır ekipmanlar vinç ile kolayca taşınabiliyor. Aynı zamanda geniş servis asansörleri de büyük hacimli ekipmanların taşınmasına olanak veriyor. Dünya standartlarında oluşturulan arıtma ve havalandırma sistemleri için hem çalışan hem çevre sağlığı korunuyor. Çok amaçlı ofislerin diğer bir özelliği, tavan yüksekliğinin 4.50 metre oluşuyla asma kat yapımına uygun olmasıdır.


İstanbul Vizyon Park ta satışların yüzde 92 i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!


Kalan ofislerin alanlarını öğrenebilir miyim?


Baran Şahin: Kalan son ofisler 38 metrekareden başlayıp 366 metrekare ye kadar devam etmekte. Dükkan birimleri ise 382 metrekareden başlayıp 1.016 metrekare ye kadar devam etmektedir.  


İstanbul Vizyon Park'ın kalan ofislerinde fiyatlar ne kadardan başlıyor / metrekare birim fiyatını da alabilir miyiz? 


Baran Şahin: İstanbul Vizyon Park’ta kalan 15 adet ofis, 9 adet dükkan ve 35 adet atölye olarak da kullanılan çok amaçlı ofis bulunmaktadır. Fiyatların 106.000 dolardan başladığı ofislerin yanı sıra, atölyelerin net metrekare birim fiyatı 2.600 dolardan başlamaktadır.


İstanbul Vizyon Park ta satışların yüzde 92 i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!


Leasing satışın müşteriler için avantajları oldu mu?


Baran Şahin: Leasing satışının ödeme de müşteri nezdinde avantajı, 0 peşinat ile satın almaya olanak sağladığı için olmuştur. Bununla birlikte dolar kredisi ve altın kredisi kullanımına da uygundur. 


Satılık ofislerde, ofis sahibi istediği gibi değişiklik yapabiliyor mu?


Baran Şahin: Satılık ofis ve atölye birimleri natamam olduğu için, kişiler istediği şekilde iç dekorasyonu yapabilmektedir. Bununla birlikte, birleştirilebilir yapısıyla daha büyük metrekareli birimlerin oluşturulmasına da imkan sağlamaktadır.


İstanbul Vizyon Park ta satışların yüzde 92 i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!


İstanbul Vizyon Park projesinde şu anda aktif olarak bulunan gruplar kimler? 


Baran Şahin: Merkez Bankası Avrupa Yakası Veznesi, Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi, Borsa İstanbul Takas Merkezi, Darphane Saymanlık Veznesi, İstanbul Kuyumcular Odası Temsilciliği, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mücevher Mühendisliği Laboratuvarı, İstanbul Altın Rafinerisi, Ulusal Bankaların Grup Merkezleri, Loomis, Bantaş ve Brinks gibi para taşıma şirketleri, Gümrük, teknoloji ve daha birçok sektörden seçkin kurum ve kuruluşları bünyesinde barındırmaktadır. 


İstanbul Vizyon Park'ta son ofisler ve atölyeler kaldı ve proje tamamlandı... Peki hedefte ne var? Yeni projeleri görebilecek miyiz? Varsa böyle bir durum yine ticari projelerle mi yoksa konut projeleriyle mi karşımıza çıkacaksınız?


Baran Şahin: Bu yıl içerisinde Basın Ekspres Yolun’da projemize komşu yeni başlayacağımız 2 blokluk bir proje olacak. 


İstanbul Vizyon Park ta satışların yüzde 92 i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!


İlgilendiğiniz ilçe var mı?


Baran Şahin: Başakşehir, Halkalı, Bahçelievler bölgeleri üzerinde durulup, özel sektörün dışında,  TOKİ  ile de işbirliği yaparak kuyumcuların konut ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde 500 ile 1000 konutluk proje geliştirmeyi hedefliyoruz. 


Eklemek istediğiniz bir şey var mı?


Baran Şahin: İstanbul’un en çok gelişen bölgelerinin başında yer alan aynı zamanda finans, turizm bölgesi olan Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen İstanbul Vizyon Park projesinde, kalan sınırlı sayıdaki ofis ve atölyeler için son bir fırsat sunuluyor. Sıfır faiz ile 60 ay vadeye kadar hemen teslim imkanı sağlanan projede, kampanya çerçevesinde peşin alımlarda ise yüzde 20 oranında indirim sağlanırken, vadeli ödemelerde de peşinat verilmesi halinde, özel indirim oranları uygulanıyor.


İstanbul Vizyon Park ta satışların yüzde 92 i tamamlandı! 106 bin dolara son ofisler!


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön