Toki

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için müjdeyi verdi. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 39 ilde ucuz konut satışını başlatıyor. İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar... jpg" />Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 39 şehirde 105 konut ile 18 şehirde 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022'de açık artırmayla satışa sunuyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 39 şehirde 105 konut ile 18 şehirde 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022'de açık artırmayla satışa sunuyor. TOKİ, uygun fiyatlı ve 120 ay vadeli konut satışıyla yüzlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. 

TOKİ, Türkiye'nin başta İstanbul,  Ankara ve İzmir olacak şekilde pek çok yerinde ucuz konut inşa ediyor ve düşük taksitlerle dar gelirli ailelerin yüzünü güldürüyor.

 

TOKİ'nin 17-18 Mayıs 2022 saat 10.30'da gerçekleştireceği açık artırmayla satışa sunulacak 39 ildeki 105 konut ile 18 ilde 189 iş yeri için geri sayım başladı. Söz konusu açık artırma Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. 

Peki satışa çıkarılan konut ve iş yerleri hangi illerde yer alıyor? İstanbul'da yer alan konutların fiyatları ve taksitleri kaç lira? İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar...

TOKİ'nin satışa sunacağı daireler, Çanakkale, Afyonkarahisar, Batman, Çorum, Adana, Ankara, Kahramanmaraş, Kars, Bilecik, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Niğde, Bursa, Kırıkkale, Kırşehir, Denizli,  Isparta, Diyarbakır, İzmir, Edirne, Eskişehir, Karabük, Sakarya, Sivas, Kastamonu, Mersin, Kayseri, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Kütahya, İstanbul, Osmaniye, Samsun , Tekirdağ, Van, Uşak ve Yozgat şehirlerinde bulunuyor. 

Açık artırma ile satılacak iş yerleri ise Mersin, Isparta, Ağrı, Kahramanmaraş,  Giresun, Düzce, Gaziantep, Bolu, Burdur, Çorum, İzmir, Tokat, Kars, Konya, Muş, Trabzon, Zonguldak ve Yozgat şehirlerinde yer alıyor.

 

YÜZDE 50 PEŞİNAT VE 120 AY VADE FIRSATI 

TOKİ tarafından satışa sunulacak konutlar için, düşük taksit ve uygun fiyat imkanlarının yanı sıra yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade fırsatı da sunuluyor. 

TOKİ, megakent İstanbul ve 38 farklı şehirde daha ucuz konut satışı için düğmeye bastı ve ev almak isteyenlerin yüzünü güldürdü. 

Gerçekleştirilecek olan açık artırma kapsamında 3+1 evler 1.400 TL taksit ve yüzde 50 peşinat fırsatıyla satışa sunuluyor. 

Peki İstanbul'da satışa sunulan konutların fiyatları ve taksitleri kaç lira? İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili merak edilen o detay...

İSTANBUL'DA 534 BİN TL'YE VE 2.227 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI

TOKİ tarafından megakent İstanbul'da 2+1 ve 3+1 konutlar satışa çıkarıldı. Konutlar için en düşük fiyat 534 bin 629 lira olurken, en yüksek fiyat 790 bin 815 lira olarak belirlendi. 

Konutlar için yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade fırsatı uygulandığı göz önünde bulundurulduğunda, İstanbul'da 267 bin 314 lira peşinat ödenerek ve aylık 2 bin 227 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulacak olan konut ve iş yerleri 18 Mayıs 2022'de sahiplerini bulacak. Açık artırma başvuruları ile teminat ödemelerine ilişkin tüm işlemler Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından sürdürülecek. 

TOKİ'den son dakika müjdesi! 4.121 yeni konut geliyor! Bayramdan hemen sonra düğmeye basılacak!

Memur ve emekli maaş zammında önemli gelişme! Bakan Bilgin duyurdu

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Yeni indirim geldi mi? Opet, Petrol Ofisi, BP, Total ve Shell 1 Mayıs fiyat listesi