05 / 05 / 2024

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

Son Dakika haberi.. İETT başta olmak üzere İstanbul'da minibüs, servis, taksi, metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yüzde 40 zam yapıldı. Öğrenci akbili ve tam akbil zamlı fiyatları kaç lira oldu. İşte detaylar...



AYLIK AKBİL NE KADAR OLDU?

İstanbul da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

Açıklanan resmi rakamlara göre, tam bilet 5.48 liradan, 7.67 liraya, tam abonman 430 liradan 602 liraya, öğrenci abonman 78 liradan 109 liraya, ilk aktarmanın 3.92'den 5.48 TL'ye çıkarılması önerildi. Yine merak edilen rakamlara göre, sarı taksi açılış ücreti 7 liradan 9.8 liraya, taksi kısa mesafe ücreti 20 liradan 28 liraya, minibüs indi-bindi 3.75 TL'den 5.25 TL'ye çıkarıldı. Okul servis ücreti 0-1 km 396 liradan 554 liradan personel servis ücreti 211 liradan 295 liraya Taksi Dolmuş (Kadıköy-Bostancı) 7.25 liradan, 10 liraya yükseltildi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön