10 / 05 / 2024

İstanbul’da taşınma oranları yüzde 98 arttı!

İstanbul’da taşınma oranları yüzde 98 arttı!

Enakliyat İstanbul Taşınma Endeksi raporuna göre, mega kent İstanbul’daki taşınma oranlarında 2023 yılı 1. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 98,38 artış yaşandı.



Yeni eve geçmeyi kolaylaştırıyor

Evden eve nakliye işlerini gözünde büyütenler için güvenilir bir hizmet sağlayan Mr Usta, sabit fiyat garantisi ve kolay ödeme seçenekleri ile, eski evdeki eşyaları kırılmadan, dökülmeden, herhangi bir zarar gelmeden taşıyor. Belgesi tamamlanmış ve güvenilir taşınma ekipleriyle taşınanlara destek olan Mr Usta,  evden eve taşınma hizmeti sayesinde; kent içinde, sökme, montajlama, eşyaları güvenle paketleme gibi birçok aşamada doğru hizmeti sunarak yeni eve geçmeyi de kolaylaştırıyor. 

İstanbul’da taşınma oranları yüzde 98 arttı!

Profesyonel ekipler ile pratik taşınma hizmeti

Yine verilen detaylara göre, Mr Usta şehirler arası taşınma ekipleri, yeni bir noktaya ataması gerçekleştirilen veya farklı bir ilde yaşamak isteyen pek çok kişinin mutlu bir başlangıç yapmasına yardım ediyor. Alanında uzman ekiplerin pratik çalışma anlayışıyla ortaya çıkan taşınma hizmeti ile müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor ve taşınma süreci sorunsuz bir hale getiriliyor. Ayrıca taşınma öncesinde evini temizletmek isteyenlere de boş konut temizliği hizmeti ile kolaylık sağlanıyor.


Geri Dön