29 / 04 / 2024

İstanbul'da vitrine çıkmanın yolu çok: Suryapı Vitrin!

İstanbul'da vitrine çıkmanın yolu çok: Suryapı Vitrin!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Sur Yapı projesi olarak hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin projesi, 45 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...



İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde inşa edilen  Sur Yapı Vitrin  projesi, 239 adet daireden meydana geliyor. 


Konut satışlarının devam ettiği  Sur Yapı  Vitrin Evleri, Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


İçerisinde 1 adet ticari ve 4 adet konut olmak üzere 5 adet blok bulunan Suryapı Vitrin projesinde yer alan daireler 52 metrekare ile 407 metrekare arasında alanlara sahip.


Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değiştiği Sur Yapı Vitrin Evleri'nde banka kredisi kullanılıyor. 


Sur Yapı Vitrin Sultangazi projesinde yer alan ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşinat sonrasında 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Sur Yapı Vitrin Konutları'nın sosyal imkanları arasında; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön