03 / 10 / 2024

İstanbul'daki 40 okul yeniden yapılandırılacak!

İstanbul'daki 40 okul yeniden yapılandırılacak!

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında, bazı okulların, anahtar teslimi götürü bedelle yeniden yapımı için firmaları tekliflerini sunmaya dav




İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında, Küçükçekmece, Sultangazi ve Sancaktepe ilçelerindeki bazı okulların, anahtar teslimi götürü bedelle yeniden yapımı için firmaları tekliflerini sunmaya davet etti.

İPKB"nin eğitim yapıları yeniden yapım inşaatına ilişkin duyuruları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre Küçükçekmece ilçesindeki Yeşilyuva ve Sultangazi ilçesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulları ile Sancaktepe ilçesindeki Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesinin anahtar teslimi götürü bedelle yeniden yapım işi gerçekleştirilecek.

Firmalar 2 adet ilköğretim okulu için tekliflerini 21 Ocak, 1 adet imam hatip lisesi içinse 19 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00"e kadar İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimine verecekler.

Teklifler, teklif açılış tarihinden itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak ve teklif para birimi cinsinden veya konvertibil başka bir para birimi cinsinden ihale paketi için teklif bedelinin en az yüzde 2"si oranındaki bir geçici teminatla birlikte verilecek.

Teklif sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanını, İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden ilköğretim ve imam hatip lisesi için ayrı bedel ödeyerek temin edebilecekler.
AA


Geri Dön