15 / 05 / 2024

İstanbulkart sahipleri çok şanslı! Yeni başladı! Paranız karta iade edilecek

İstanbulkart sahipleri çok şanslı! Yeni başladı! Paranız karta iade edilecek

İstanbul’da yaşayan vatandaşların her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya başladı. Buna göre İstanbulkart ile Halk Bakkallarda ödeme yapanlara ödemelerinin yüzde 20’si kartlarına iade edilecek.



İSTANBULKART KAMPANYASININ ŞARTLARI:

Kampanya kapsamında İstanbul’daki tüm Halk Bakkallarda İstanbulkart ile yapılan ödemelerin %20’si ödeme yapılan İstanbulkart’a iade edilecek.

SADECE BİR KEZ DEĞİL HER ALIŞVERİŞTE YÜZDE 20 İADE

Kampanya boyunca sadece bir kez değil, İstanbulkart ile yapılan her Halk Bakkal ödemesinde %20 iade devam edecek.

Talimat olarak yüklenen ödül liralar, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına veya otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart okutularak veya İstanbulkart Mobil üzerinden NFC kullanılarak tanımlanabilecek.

SADECE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ İSTANBULKARTLILAR KAMPANYAYA KATILACAK

Bir kullanıcı kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ı ile birden fazla kez kampanyadan yararlanabilecek. Ancak kazanılan ödül nakit olarak talep edilemeyecek.

Kullanıcının kampanya katılım koşullarını sağladığının tespit edilebilmesi için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerini onaylaması gerekiyor. Kullanıcıların kampanyalara katılması, katılım koşullarına ve sonuçlarına dair mesaj alabilmesi için ticari ileti izinlerinin onaylanmış olması gerekiyor.

BİLGİ ALMAK İÇİN ELEKTRONİK İLETİ İZİNLERİNİ ONAYLAMALISINIZ

Para iadesi bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına SMS olarak yapılacak ancak kişinin iletişim bilgileri kayıtlı değilse veya SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül liralar yüklenecek ancak kısa mesaj ile bilgilendirme yapılamayacak.

Ödül lira yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda müşteri memnuniyeti kapsamında para iadesi en kısa sürede yapılacak.

PTT'den 1.798 lira yardım parası! Başvuranların hesabına yatıyor!

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

SGK Uzmanı, asgari ücrete yapılacak zam tahminini açıkladı: Bu rakamın üzerine çıkmaz!


Geri Dön