07 / 05 / 2024

İstanbulkart’ı olanlar pişman olmadan baksın! Kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı!

İstanbulkart’ı olanlar pişman olmadan baksın! Kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı!

İstanbulkart ile ilgili heyecanlandıran  bir kampanya duyurusu yapılmıştı. Kampanya kapsamında İstanbulkart Mobil’den 50 lira ve üzeri yükleme yapılması halinde İspark ödemesi hediye edilecek. 5 Ekim’de başlayan kampanyanın son tarihi 30 Kasım 2022 olarak açıklandı.



İstanbulkart kampanyasından bir kullanıcı yalnız bir kartı ile bir kez yararlanabilir. Teknik gecikmelerden kaynaklı ödül lira yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda Belbim A.Ş. müşteri memnuniyeti kapsamında  ödül lira yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecek.

Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor. Ayrıca açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin de verilmiş olması kampanya için gerekli olan koşullardan.

Kampanya şartlarındaki çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerinin, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme anından önce verilmesi durumunda kampanyadan yararlanılabilecek. Vatandaşların kampanyalara katılım koşullarına ve sonuçlarına ilişkin iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulur. Kampanyalarla ilgili bilgi almak ve kampanyalara katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’den ya da http://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden ayarlanabilir.

Ödül bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi şeklinde ya da SMS olarak yapılacak.

Kullanıcının push bildiriminin kapalı olması durumunda Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül lira yüklemesi yapılır ancak bilgi mesajı gönderilmez..

Araç sahiplerini biraz da olsa sevinecek! Motorine indirim geliyor!

EYT'liler bunu merakla bekliyordu! Bakan Bilgin son noktayı koydu, umutları gömdü!

ogg’un fiyatı ne kadar olacak? Togg CEO’su çok net konuştu! Kimsenin bilmediği o planı açıkladı


Geri Dön