28 / 04 / 2024

İşte Hakan Şükür'ün gayrimenkulleri!

İşte Hakan Şükür'ün gayrimenkulleri!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür'ün FETÖ olayları kapsamında gözaltına alınmasıyla birlikte muhteşem bir servetinin olduğu ortaya çıktı. İşte Hakan Şükür'ün serveti...



Hakan Şükür'ün FETÖ'den gözaltı kararı verilmesiyle birlikte muhteşem bir servetinin de olduğu kayıtlara girdi.


İşte Hakan Şükür ün gayrimenkulleri!


Sakarya'da, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.



Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında resen yakalama kararı çıkarılan Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansman sağladıklarına ilişkin delillere ulaştı.




Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün yapılan ilk araştırmada gayrimenkul zengini oldukları belirlendi.



Şükür'ün üzerine kayıtlı dershanesinin bile olduğu ortaya çıktı. İşte mal varlığı;




Hakan Şükür ve babasının Sakarya, Antalya, Bodrum, İstanbul Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece'de daireler, Adapazarı ve Sapanca'da bina, Kandıra'da arsaları olduğu tespit edildi.


İşte Hakan Şükür ün gayrimenkulleri!


Öte yandan eski milli futbolcunun Adapazarı şehir merkezinde, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Sakarya Grup Başkanlığı'na bağlı vergi müfettişleri tarafından FETÖ soruşturması tarafından kapatılan bir dershanesinin de bulunduğu belirlendi.




Selmet Şükür'ün, Sakarya'nın Serpan ilçesinde 10 dönüm arsa üzerinde lüks villalar yaptırdığı ortaya çıktı.




Hakan ve babasının tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu ifade ediliyor.


İşte Hakan Şükür ün gayrimenkulleri!


Hakan Şükür; Arnavut kökenli olan Priştine, Kosova göçmeni Sermet Şükür ve Üsküp, Makedonya göçmeni Nermin Şükür'ün ikinci çocuğu olarak, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde doğdu.




Akşam


Geri Dön