16 / 05 / 2024

İşte yeni zamla birlikte makarna fiyatları!

İşte yeni zamla birlikte makarna fiyatları!

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, makarna fiyatlarına zam geleceğini açıkladı.



Bu gelişmelerin ardından Sözcü’ye açıklamalarda bulunan Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, şöyle konuştu:

“7 TL’yi bulan makarna fiyatları elektrik ve doğalgaza gelen zamlarla birlikte üretimde maliyet arttı. Makarna fiyatlarının yüzde 5 oranında zamlanmasını bekliyoruz.” 

İşte yeni zamla birlikte makarna fiyatları!

Editörün Notu: Bu haber 1 Haziran 2022, saat 22.27'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 38 kuruş, euro 17 lira 53 kuruş, altının gramı ise 972 lira 27 kuruş değerindedir.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

Ekmek fiyatlarına bir zam daha geliyor! İşte ekmeğin yeni fiyatı

Dolarla ilgili beklenmedik iddia: 3 lira birden düşecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön