29 / 04 / 2024

İstWest projesinde 60 ay sıfır faiz ve 20 yıl vade!

İstWest projesinde 60 ay sıfır faiz ve 20 yıl vade!

İstWest'te ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Yaşamın başladığı İstWest projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim ya da 60 ay sıfır faiz seçenekleri sunuluyor...




Yaşamın başladığı İstWesfte peşin alımlarda yüzde 10 indirim, 60 ay sıfır faiz ve 20 yıl vadelendirme seçenekleri bulunuyor. FerYapı ve Boyner Holding girişimi ile Bahçelievler-Basın Ekspres yolu üzerinde yükselen İstWest'te ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Yaşamın başladığı İstWest projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim ya da 60 ay sıfır faiz seçenekleri sunuluyor. 


Üstelik îstWest'ten ev alacak herkese Beymen Home'dan yüzde 30 indirim fırsatı da sağlanacak. Stüdyo dairelerle beraber, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı İstWest projesi 4 bin metrekarelik sosyal tesisleri ile de dikkat çekiyor. îstwest'te kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları, 7 gün 24 saat çözüm sunan Back Up Concierge hizmeti ve İstWest Meydan gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


Posta Gazetesi 



Telefon: 0212 552 09 09

Web adresi: www.istwest.com



Geri Dön