04 / 05 / 2024

İstwest'te doluluk oranları yüzde 80'lere çıkıyor!

İstwest'te doluluk oranları yüzde 80'lere çıkıyor!

Bugüne kadar 5 farklı projede toplam 500 bin metrekarelik ofis ve konut projesini geliştiren Fer Yapı, Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği, konut residence ve alışveriş merkezlerinde oluşan İstWest'te yaşam başladı...



Okullar kapandı, yaşamın başladığı İstwest'te doluluk oranları yüzde 80'lere çıkıyor. Bugüne kadar 5 farklı projede toplam 500 bin metrekarelik ofis ve konut projesini geliştiren Fer Yapı, Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği, konut residence ve alışveriş merkezlerinde oluşan İstWest'te yaşam başladı. 



Doluluk oranlarının yüzde 60 olduğu Istwest'te okulların kapanmasıyla bu oranın yüzde 80'ne çıkması bekleniyor. İstWest'i Avrupa Yakası'nm en prestijli projesi olarak ifadede eden FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Tamamlanan projemizde yaşam başladı. Yüzde 60 doluluk oranı olan İstWest projemiz geniş sosyal olanakları, rahat ulaşım imkanı ve merkezi lokasyonu ile de dikkat çekiyor. Okulların kapanması ile birlikte doluluk oranının yüzde 80'e ulaşacak" dedi. 


İstWest'te sınırlı sayıda kalan daireler için peşin alımlarda yüzde 10 indirim ya da 60 ay sıfır faiz seçenekleri sunuluyor. Ayrıca 20 yıl vadelendirme seçeneği sunalarak sektörde bir ilki gerçekleştiren İstWest'te, 4 bin metrekarelik sosyal tesisler bulunuyor. 


Dünya 


Telefon: 0212 552 09 09

Web adresi: www.istwest.com


Geri Dön