06 / 05 / 2024

İsviçreli bir şirketten büyük iddia! Artık yer altında depolanacak

İsviçreli bir şirketten büyük iddia! Artık yer altında depolanacak

 Microsoft, Stripe ve Shopify, atmosfer tabakasının korunabilmesi, besinlerin  tüketilmeden önce son halini alabilmesi ve daha bir çok alanda kullanılan üretilmesi çok basit olan  'Karbondioksit (CO2)'i, atmosferden çekip yeraltında depolanmasını sağlayan yeni teknoloji geliştirdiğini iddia etti.



Microsoft, Stripe ve Shopify, dünyadaki karbondioksit emisyonlarını havadan filtre edip bu emisyonları yer altında depolamak ve bu hizmeti üçüncü bir tarafça onaylatmak için masraf yapan resmi olarak ilk şirketlerdir.

İsviçreli bir şirketten büyük iddia! Artık yer altında depolanacak

İklim teknolojisi şirketi Climeworks dün hizmeti bitridiğini duyurdu ve üçüncü taraf karbon giderme onaylaması, gelişmekte olan endüstri için bir ilk oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön