16 / 05 / 2024

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.



Peki İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç deprem ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak hangi açıklamaları yaptı? İşte İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in o son dakika açıklamaları...

Dünya gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç açıklamasında "Canımızı emanet ettiğimiz yuvalarımızı, daha iyi inşa etmek için devlet, halk ve tüm ilgili kurumlar iş birliği içinde hareket etmeliyiz." diyerek, depreme dayanıksız yapı stokunun ivedi bir şekilde yenilenmesini sağlamak gerektiğini söyledi. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç açıklamasında  yalnız ve yalnız yapıların güçlenmesinin bizi depreme karşı daha güçlü kılacağını da belirtti.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, açıklamasında binaların depreme karşı dönüşümünde, kamu-özel sektör ve merkezi yönetim-yerel yönetim iş birliklerinin yeniden gözden geçirilmesi ve yeni bir politika yaklaşımı geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamasında iş dünyasına deprem yardımlarına devam edilmesi çağırısını da yineleyen İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, bir defa daha İstanbul iş dünyasını ve üyeleri, bütün gücüyle depremden zarar gören ve yardıma gereksinimi olan bölge halkımızla dayanışmaya, bu amaçla İstanbul Ticaret Odası Deprem Koordinasyon Merkezi ile temasa geçmeye davet ettiğini söyledi.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan peş peşe sıraladı: Burada büyük depremler yaşanabilir! 

Deprem bölgelerindeki maaş ödemeleri için kritik düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı! Son dakika!.. Hemen bakın!

Depremzedeler hangi şartlarda konut sahibi olacak? İşte eylem planı


Geri Dön