02 / 05 / 2024

İzmir gayrimenkul sektöründe hızlı bir şekilde büyüyor!

 İzmir gayrimenkul sektöründe hızlı bir şekilde büyüyor!

Habertürk Yazarı Engin İnce, İzmir'de yeni yapılan 12 yeni konut projesini gezip gördü ve İzmir gayrimenkul sektörünü kaleme aldı. İşte o yazı!





Mimar Hüseyin Birman ile çıktığımız proje gezilerinde, ben her ne kadar evlere bir mimar gözüyle bakamasam da kadınlık duygularıyla hareket ederek ayrıntılara odaklandım, kullanıcı olarak düşünüp izlenimlerimi size o şekilde aktardım. 


Gezdiğimiz her projede öne çıkarılan farklı bir unsur elbette vardı ancak hepsinin ortak noktası, hayatı kolaylaştıracak ayrıntılara sahip olmasıydı.


İzmir’in farklı köşelerinde yükselen bu en özel 12 proje, hem kentin göz bebeği konumundaki ilçelerinde yer alıyor hem de ulaşımın kolaylığı nedeniyle alıcılar açısından da cazip duruma geliyor.


Artık yeni projeler, işinden çıkıp evine giden insanları odalara kapatmak yerine sosyal alanlarının zenginliği sayesinde hayatın içine davet ediyor.


İçte ve dışta kullanılan malzemeler, ufak ayrıntılar, yeşil alanlar ve sosyal tesisler, kaliteden ödün vermemenin kanıtı olarak göze çarpıyor. İzmir, bu çok özel projelerle “Ege’nin incisi” sıfatını gayrimenkul sektöründe de hak edecek gibi görünüyor.


Karar vermeden önce bir bakın


İzmir'in en özel 12 projesi, kentin Narlıdere, Ulukent, Urla, Balçova, Güzelbahçe,

Karşıyaka, Güzelyalı, Seferihisar, Bayraklı gibi gözde yerlerinde yükseliyor. Her bütçeye uygun ödeme koşulları ve cazibeli bir hayat sunan yeni konut projeleri, herkesin hayallerini süsleyecek gibi görünüyor. 


Eğer İzmir'de bir eviniz olsun istiyorsanız ve karar verme aşamasındaysanız sizin için gezip gördüğümüz ve mimarımız ile birlikte 'tam not' verdiğimiz projelerimizi de değerlendirin.


Engin İnce/Habertürk



Geri Dön