16 / 05 / 2024

İzmir’de sanayiciler rotayı gayrimenkule çevirdi: İGG projelerinin değeri 1.2 milyar dolar oldu!

İzmir’de sanayiciler rotayı gayrimenkule çevirdi: İGG projelerinin değeri 1.2 milyar dolar oldu!

İzmir Girişim Grubu Gayrimenkul ve Sportif Hizmetler, gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçirmeye başladı. Cenk Karace, İGG’nin Türkiye’de en çok ortağı olan grup haline geldiğine dikkat çekti. 



Dünya Gazetesi'nden Özlem Sarsın'ın haberine göre; İGG Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, söz konusu açıklamasında fırsatları değerlendirerek doğru ve kaliteli projeler ile yola çıktıklarının altını çizdi ve "İGG içindeki bazı ortaklarımızın oluşturduğu Park İzmir A. Ş. ile Emlak Konut tarafından ihaleye çıkılan Antalya'daki bir projeyi aldık. Burada 1400 konutun inşaatı başladı. Royal Alaçatı A.Ş. ile de Çeşme Alaçatı'da Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın tahsise çıkardığı 30 dönümlük bir arsanın ihalesi alındı. Bu projede 30 villa ve 300 yataklı otel inşa edilecek" ifadelerini kullandı. 

İGG’nin de doğrudan ortak olduğu Park Bodrum ile Bodrum Yalıkavak’ta Özelleştirme İdaresi’nden 22 dönümlük bir arsa satın alındığını da aktaran Cenk Karace, "Burada 60’a yakın üst segmentte villalar inşa edeceğiz. Yine İGG içindeki bazı ortaklarımızın oluşturduğu ve İGG’nin de ortağı olduğu Park İstanbul ile de Emlak Konut’un ihaleye çıktığı, İstanbul Çekmeköy’de 1600 konutluk bir projenin daha içinde yer aldık. Bu proje Emlak Konut’un 2023 yılında ihaleye çıktığı en büyük projesidir" şeklinde konuştu. 

İzmir’de sanayiciler rotayı gayrimenkule çevirdi: İGG projelerinin değeri 1.2 milyar dolar oldu!

"İGG büyük bir aile haline gelmiş, ortaklar arasında iletişim ve bu iletişimin iş ortaklığına dönüşmesi neticesinde bünyesi içinde Park İzmir, Park İstanbul, Park Bodrum, Royal Alaçatı, Park gibi oluşumlar kurarak, bahsi geçen bu projeleri hayata geçiriyoruz" açıklamasında bulunan Karace, başkanılan projelerin büyüklüğünün 1.2 milyar dolara ulaştığını belirtti ve İGG sayesinde yönlerini sanayinin yanı sıra gayrimenkule de çevirdiklerini aktardı. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak! Şimdi yeni maaşınıza göz atın!

Altın borcu olanlar dikkat! Gram altın 1.580 TL! 26 Haziran çeyrek, yarım altın fiyatları belli oldu!

Akaryakıtta bayram öncesi zam! Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? Sürücüler rakamlara bakın!

Dar gelirli, çocuklu ailelere para desteği! Ödemeler yattı, hemen hesaplarınıza bakın


Geri Dön