04 / 05 / 2024

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 



İzmir'de yaz sezonunun başlamasıyla emlak sektörü de hareketlendi. Kiralık fiyatlarda  dudak uçuklatan rakamlar gelmeye başladı. İzmir'in en pahalı evinin kiralık fiyatı görenleri hareyete düşürdü.

İZMİR'İN EN PAHALI KİRALIK VİLLASI'NIN FİYATI 3 MİLYON 400 BİN TL!

Egedesonsöz'de yer alan habere göre; 107 günü kapsayan bu dönemde Çeşme’de kralanan evn fyatı 3 mlyon 400 bin TL olarak açıklandı. Fiyatı görenler ise ev satılık zannetti. 

İzmir’in tatil yerlerinden olan Çeşme’de en lüks otellerin her şey dahil lüks dairelerde gecelik konaklaması 20 bin TL civarında iken, bir emlak sitesinde yer alan kiralık ev fiyatı dikkat çekti.

İzmir deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

SATILIK ZANNETİLER 

Günlük kira fiyatının 31 bin 775 TL olan ev için, ‘Kral dairesinde otursam daha ucuza gelir hem de yemeğim de var’ yorumları yapıldı. Ev için emlakçı komisyonu belirtilmezken, depozitosu ise 350 bin TL…Eylül dönemi arasındaki kira fiyatı 3 milyon 400 bin TL olurken, fiyatı görenler satılık fiyatı zannetti.

DEPOZİTOSU 350 BİN TL

Günlük kira fiyatının 31 bin 775 TL olan ev için, ‘Kral dairesinde otursam daha ucuza gelir hem de yemeğim de var’ yorumları yapıldı. Ev için emlakçı komisyonu belirtilmezken, depozitosu ise 350 bin TL.

Beş odanın bulunduğu evde, iki salon ve beş banyo bulunuyor. Açıklamalarında evin ‘tasarım harikası’ olduğu belirtilirken evin daha çok dizi stüdyosu olarak kullanılacağı tahmin ediliyor.

İzmir'deki deprem riski İstanbul'dan da yüksek! Prof. Dr. Sözbilir'den korkutan açıklama! 

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Geri Dön