02 / 05 / 2024

İzmit Belediyesi’nin şuyulandırma çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi’nin şuyulandırma çalışmaları tamamlandı!

Kabaoğlu bölgesinde İzmit Belediyesi’nce başlatılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı. 27 Temmuz’dan itibaren hak sahiplerinin itirazlarının alınacağı belirtildi.



Kabaoğlu bölgesinde İzmit Belediyesi’nce başlatılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı. 27 Temmuz’dan itibaren hak sahiplerinin itirazlarının alınacağı belirtildi


İzmit Belediyesi’nce Kabaoğlu bölgesinde şuyulandırma çalışması yapıldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kabaoğlu’nda yaklaşık bir yıl önce başlayan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı. Yetkililer, Kabaoğlu Üçtepeler’de 115 hektar, Kabaoğlu Sarıcalar’da 170 hektar, Kabaoğlu merkez de de 119 olmak üzere toplam 404 hektarlık alanda şuyulandırma çalışmasının tamamlandığını ve 27 Temmuz’dan itibaren hak sahiplerinin itirazlarının alınacağını belirtti.


SON ŞEKLİNİ ALACAK

Yapılan açıklamada, “Oldukça geniş bir alanı kapsayan çalışmalar sırasında sık sık bölge halkıyla bilgilendirme toplantıları yapıldı. Şuyulandırma çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlar son durum hakkında müdürlüğümüze gelerek bilgi alabilirler. Yapılacak itirazlar da değerlendirildikten sonra şuyulandırma kesin şeklini alacaktır" ifadelerine yer verildi. 



Kocaeli Manşet


Geri Dön