27 / 04 / 2024

İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde sona yaklaşıldı. 40 dönümlük bir arazi üzerinde yapılmakta olan merkezin dünyanın en modern kadın sosyal yaşam merkezi olacağı bildirildi...




İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde sona yaklaşıldı.


Cephanelik bölgesinde yaklaşık 40 dönümlük bir arazi üzerinde yapılmakta olan merkezin dünyanın en modern kadın sosyal yaşam merkezi olacağı bildirildi. Yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak merkezde, kadınlar için okuma-yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga, cilt bakımı gibi eğitim ve hizmet olanakları sunulacak. Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde 24 adet atölye, fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanlarının da ve çalışmaların Mart ayında kadar bitirilmesinin hedeflendiği öğrenildi.


Bu arada İzmit Belediyesi yetkilileri merkezin elektrik ihtiyacını karşılamak için bölgeye 630 KWA gücündeki trafoya konulduğunu ve 27 Ocak Pazartesi gününden itibaren enerji verileceğini bildirerek bu konuda vatandaşları uyardılar.


Kırıkhan Olay


Geri Dön