09 / 05 / 2024

İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman bitecek

İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman bitecek

İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde sona yaklaşıldı. 40 dönümlük bir arazi üzerinde yapılmakta olan merkezin dünyanın en modern kadın sosyal yaşam merkezi olacağı bildirildi...

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Çalışan, çalışmayan, kadın, erkek herkesi ilgilendiriyor! Maaşlar değişti!

Devlet ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım ödemeleri yapmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde 2022 yılında değişiklik oldu. İhtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, kadın milyonlarca vatandaş 2022 destek ödemelerini araştırıyor...

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

FU Gayrimenkul'den kadın istihdamına destek!

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, FU Gayrimenkul’e, şirket içinde yüzde 50-50 kadın ve erkek dağılımı nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Kayseri Develi Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Develi Kadın ve Gençlik Merkezi ile Aksu Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kadın ve gençlik merkezinin açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı.

Kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Çelik, ilçeleri sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da geliştirmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Bodrum'a Kadın Konuk Evi inşa ediliyor!

Bodrum Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kadın Konuk Evi çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden gelen yetkililerin katılımı ile Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman bitecek Haberi

İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman bitecek


İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde sona yaklaşıldı.


Cephanelik bölgesinde yaklaşık 40 dönümlük bir arazi üzerinde yapılmakta olan merkezin dünyanın en modern kadın sosyal yaşam merkezi olacağı bildirildi. Yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak merkezde, kadınlar için okuma-yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga, cilt bakımı gibi eğitim ve hizmet olanakları sunulacak. Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde 24 adet atölye, fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanlarının da ve çalışmaların Mart ayında kadar bitirilmesinin hedeflendiği öğrenildi.


Bu arada İzmit Belediyesi yetkilileri merkezin elektrik ihtiyacını karşılamak için bölgeye 630 KWA gücündeki trafoya konulduğunu ve 27 Ocak Pazartesi...