05 / 05 / 2024

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi....

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi....

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 fiyatlarını duyuruldu. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 18 Mart 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...



Jaguar'ın popüler SUV'si Jaguar E-PACE az önce duyuruldu. Jaguar, E-PACE fiyatlandırmasını resmi web sitesinde açıkladı.

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si olan Jaguar E-PACE, benzersiz tasarımı ve dinamik performansıyla konforu ve bireyselliği buluşturuyor. Tonlu dikiş, kontrast dikiş ve cesur renkli deri koltuklarla stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Aracın farklı malzemeleri mevcuttur.

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi....

Jaguar E-PACE, çeviklik ve sürüş konforu dengesiyle sizi etkileyecek. Kablosuz şarj özelliği sayesinde uyumlu akıllı telefonlarınızı kablolar veya bağlantı istasyonları olmadan şarj edebilirsiniz. NanoeTM iyonlaştırma teknolojisi, sürücü ve yolcunun sürüş deneyimini iyileştirir. "PURIFY" düğmesiyle özel olarak tasarlanmış bir filtre etkinleştirilebilir.

Jaguar E-PACE'in güzel tasarımı, bol bagaj alanı ve birinci sınıf iç mekanıyla dikkat çekiyor. Geniş torpido gözü ve derin ön cebi sayesinde önemli eşyalarınızı elinizin altında tutabilirsiniz. Geniş bagaj alanı da uzun yolculuklarınız için ihtiyacınız olan her şeye sahip olmanızı sağlar.

Peki, Jaguar E‑PACE fiyatları ne kadar? Jaguar E‑PACE kaç TL? İşte 18 Mart 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...


Geri Dön