29 / 04 / 2024

Jaguar F-PACE kaç TL oldu? Zam geldi mi? 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Jaguar F-PACE kaç TL oldu? Zam geldi mi? 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Dinamik sürüş ile mükemmel yakıt verimliliğini bir araya getiren Jaguar F-PACE'in fiyatı resmi olarak açıklandı.  Peki, Jaguar F-PACE fiyatları ne kadar? Zam geldi mi? İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi...



Dinamik sürüş ile mükemmel yakıt verimliliğini bir araya getiren Jaguar F-PACE'in Ocak 2023 fiyatı resmi olarak belli oldu. Jaguar F-PACE, şehirlerde gezinmeyi ve park etmeyi kolaylaştıran ve otoyolda  daha eğlenceli hale getiren sürücü yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücü üzerindeki yükü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır. 

JaguarDrive Control, vitesleri dinamik modda daha hızlı ve eko modunda daha erken  değiştirir. Yağmur, Buz ve Kar modları, çekiş düşük olduğunda daha yumuşak bir sürüş için dönüşümlü olarak kullanılır. 

Akıllı Şanzıman Dinamiğine sahip Jaguar Dört Çeker, tahmine dayalı bir dört tekerlekten çekiş sistemidir. Araç çekişi kaybettiğinde diğer sistemler devreye girer, ancak sistemimiz çekiş kaybolmadan önce kontrolü ve dengeyi korumak için torku öncelikle ön tekerleklere gönderir. Kablosuz şarj ve isteğe bağlı bir telefon hızlandırıcı ile  uyumlu akıllı telefonları kablolar veya şarj bağlantı noktaları olmadan şarj edebilirsiniz. Arabada cep telefonları, alımı iyileştirmek ve çağrıları netleştirmek için arabanın antenini kullanır. 

 

NanoeTM iyonlaştırma, sürücülerin ve yolcuların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar. Bu özellik etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış bir filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalar ve PM2.5, toz ve polen gibi uçucu alerjenleri çeker.

NanoeTM iyonlaştırma, sürücülerin ve yolcuların sağlığını iyileştirir. Bu işlev etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış  filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalar ve PM2.5 parçacıkları, toz ve polen gibi uçucu alerjenleri çeker. 

Jaguar F-PACE'e Aralık zammı! 10 Aralık 2022 fiyat listesi...Jaguar F-PACE, ikinci sırada 5,6 litre, arkadaşlar ve aile için yaklaşık 778  litre bagaj alanına sahiptir. Daha fazla alana ihtiyacınız varsa, 1,8276 litre kullanılabilir alan için ikinci koltuk sırasını katlayın. İster hafta içi ister hafta sonu olsun, Jaguar F-PACE ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılar. 

Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı işlev tuşu 7 ile arabanızın kilidini açın, kilitleyin ve çalıştırın. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlıyor olursanız olun, artık geleneksel araba anahtarlarına ihtiyacınız yok. 

Hareketli göstergeli isteğe bağlı Pixel LED ışıkları. Uyarlanabilir farlar,  karşıdan gelen sürücülerin gözlerinin kamaşmaması için ışık huzmesini otomatik olarak bölerek karanlıkta görüşü iyileştirir. 

Jaguar F-PACE, şehirlerde gezinmeyi ve park etmeyi kolaylaştıran ve otoyolda  daha eğlenceli hale getiren sürücü yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır. 

Jaguar F-PACE'in fiyatı ne kadar? 8 Ocak 2023 tarihli fiyat listesi


Geri Dön