29 / 04 / 2024

Jaguar F‑TYPE fiyatları ne kadar? 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar F‑TYPE fiyatları ne kadar? 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

İnce ve her açıdan şık görünümüyle öne çıkan Jaguar F‑TYPE'ın fiyatları belli oldu. Peki, Jaguar F-TYPE fiyatları ne kadar? Jaguar F-TYPE kaç TL? Jaguar F-TYPE 100 KM'de kaç yakar? 25 Kasım 2022 Jaguar F-TYPE fiyat listesi...



İnce ve her açıdan şık görünümüyle öne çıkan Jaguar F‑TYPE'ın fiyatları belli oldu. Jaguar'ın tasarımındaki en sportif formdur. Gerçek bir safkanın gücü ve çevikliği, modern bir tahrik sistemi ile unutulmaz bir deneyimdir. Jaguar'ın bilgi-eğlence sistemi sayesinde dünyanın geri kalanıyla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurun.

Jaguar bazı modellerine zam yaptı! İşte Jaguar’ın F-Type modelinin 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Jaguar ailesinin en ince modeli, yeni uzun görünür "J" kanatlı gündüz farları ile kendine güvenen duruşunu güçlendiriyor. Güçlü 5.0 litrelik V8 motor 575 beygir güç üretir ve hızlanma hızlı ve yumuşaktır. Reaksiyon hemen hissedilir.

Navigasyon, müzik, telefon görüşmeleri ve daha fazlası parmaklarınızın ucunda. Touch Pro'nun sezgisel arayüzü, bilgilerinizi güncel tutar. Acil Durum Freni, çarpışmaları önlemek için öne bakan bir reaktif kamera kullanır.

Peki, Jaguar F-TYPE fiyatları ne kadar? Jaguar F-TYPE kaç TL? Jaguar F-TYPE 100 KM'de kaç yakar? 25 Kasım 2022 Jaguar F-TYPE fiyat listesi...


Geri Dön