03 / 05 / 2024

Jones Lang LaSalle, Netaş’a Esas Aeropark’ta ofis binası kiraladı!

 Jones Lang LaSalle, Netaş’a Esas Aeropark’ta ofis binası kiraladı!

Netaş, Esas Aeropark'ta, Jones Lang LaSalle aracılığı ile 15.744 m² ofis kiraladı







Netaş Üretim ve AR-GE merkezi Mart 2012’de Jones Lang LaSalle tarafından satışını takiben, Netaş, ARGE ve test merkezini de içeren yeni ofis binası için Jones Lang LaSalle Ofis ve Lojistik Departmanı aracılığıyla, Esas Gayrimenkul’un Türkiye’deki ilk projesi olan İstanbul Kurtköy’deki Esas Aeropark bünyesinde 15.744 m²  alan kiralaması gerçekleştirdi.  


Netaş, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın bulunduğu İstanbul'un en hızlı gelişen ve yeni çekim merkezlerinden birisi olan Kurtköy'de konumlanan; ofis ve konut alanlarının olduğu karma gayrimenkul projesi Esas Aeropark’ta 1000 çalışanıyla hizmet verecek. 


Leed Gold Sertifikası adayı olan Esas Aeropark karma projesi; 55 bin metrekare inşaat alanı içerisinde, 42 adet dairenin bulunduğu; 5 bin metrekare konut alanından ve 15 bin metrekare ofis alanından oluşuyor. Mimari projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından üstlenilen ve tamamı 2013 yılı sonunda teslim edilecek olan Esas Aeropark bünyesinde; Pegasus Genel Yönetim Merkezi ve Simülatör Eğitim Merkezi de bulunuyor.




Geri Dön