09 / 05 / 2024

JP Morgan, Merkez Bankası’nın faiz kararını değerlendirdi! JP Morgan’a göre karardaki ‘anlamlı tek değişiklik’ nedir?

JP Morgan, Merkez Bankası’nın faiz kararını değerlendirdi! JP Morgan’a göre karardaki ‘anlamlı tek değişiklik’ nedir?

JP Morgan tarafından yayımlanan notta, enflasyondaki istikrarlı artış ve beklentilerdeki kötüleşme göz önüne alınınca, politika faizinin reel olarak daha da negatif hale geldiği kaydedildi. İşte detaylar...



JP MORGAN NEDİR?

JPMorgan Chase & Co., merkezi New York'ta bulunan finansal hizmetler holding şirketi ve Amerikan yatırım bankasıdır.

JPMorgan Chase 30 Haziran 2021 itibarıyla, piyasa değeri açısından dünyanın en büyük bankasıdır. Toplam varlıklar açısından banka, 3.684 trilyon ABD dolarını kontrol ederek dünyanın en büyük beşinci bankası konumunda bulunuyor.

JPMorgan Chase, 1996 yılından bu yana Chase Manhattan Bank, J.P. Morgan & Co., Bear Stearns, Washington Mutual ve Bank One dahil olmak üzere birçok büyük ABD bankacılık şirketinin birleşiminin sonucu olmuştur. Aynı zamanda piyasa değeri bakımından da dünyanın en değerli bankasıdır.

Şirket, bir "Bulge Bracket" bankası olarak, çeşitli finans hizmetlerinin ve yatırım bankacılığının ana sağlayıcısıdır. Bank of America, Wells Fargo ve Citigroup ile birlikte Amerika'nın Big Four bankalarından biridir. JP Morgan markası, yatırım bankacılığı, özel bankacılık, özel servet yönetimi, hazine hizmetleri ve varlık yönetimi bölümleri tarafından kullanılmaktadır.

Faiz kararını açıklayan Merkez Bankası'ndan korkutan uyarı: Adım adım yaklaşıyor

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! TCMB faiz artırımına gitti mi? İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön