27 / 04 / 2024

JPMorgan, Bitcoin'in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

JPMorgan, Bitcoin'in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

ABD Merkezli JPMorgan Bitcoin'in adil değeri hakkında açıklama bulundu ve geleceğe yönelik tahminlerini paylaştı.



Merkezi ABD'de bulunuan yatırım bankası JPMorgan kripto piyasasında fırsatlar olduğu gerçeğini ifade ederek Bitcoin'in normalde yüzde 28 daha yüksek olması gerektiğini ifade etti.

Kripto pazarında bu yıl yatırımcıların riski varlıklardan çark etmesiyle önemli bir düşüş meydana geldi.Fakat JPMorgan, yaşanan dalgalanmaya rağmen Bitcoin ve kripto paralar için yukarı yönlü tahminde bulundu. 

Olması gereken fiyat 38 bin dolar

JPMorgan ekonomistleri yayınladığı raporda, kriptoların "alternatif varlık" olarak gayrimenkulu geride bıraktığını ifade etti.

JPMorgan, Bitcoin in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

Uzmanlar 38 bin doların Bitcoin için adil bir fiyat olduğunu savunurken "İleriye dönük olarak yukarı yönlü tahminlerimizi koruyoruz" ifadelerine yer verdi.

Nikolaos Panigirtzoglou başkanlığındaki stratejistlerin kaleme aldığı notta Bitcoin, ‘alternatif yatırım aracı’ olarak sınıflandırıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön