28 / 04 / 2024

Kağıthane Ofis Park yarın açılıyor! Metrekaresi 3 bin 900 dolara ofis!

Kağıthane Ofis Park yarın açılıyor! Metrekaresi 3 bin 900 dolara ofis!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Kağıthane Ofispark

Ofis kavramını yeniden tanımlayan Kağıthane OfisPark, İstanbul'un iş yaşamındaki özel yerini alıyor. Ofispark'ın açılışı yarın yapılacak



Tekfen Emlak Geliştirme'nin 75 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Ofispark projesinin açılışı yarın akşam yapılacak. Açılışta Ferit Odman Trio’nun müziği eşliğinde bir caz akşamı yaşatılacak.


Teslime hazır olan ve yaşamın başladığı Kağıthane Ofis Park projesi 14 bin 450 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. A sınıfı ofis konseptinde inşa edilen Tekfen Ofispark, Kağıthane'de bulunuyor. Emre Arolat Mimarlık imzası taşıyan Kağıthane Ofis Park projesinde ofislerin alanları 234 metrekare ile 1.500 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İsteğe göre ofislerin alanları büyütülebiliyor. Ofis Park projesinde ofisler kaba inşaatı tamamlanmış şekilde teslim ediliyor. İç dekorasyonu ofis sahibi tarafından yapılıyor.


Açık ve ferah mimari konsepti ile dikkat çeken Ofispark projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolardan başlıyor, 4 bin 200 dolara kadar yükseliyor. Bu fiyatlara yüzde 18 KDV ekleniyor. Projedeki ofisler banka kredisine uygun durumda.


En yüksek bloğu 8 katlı olan toplam 4 bloktan meydana gelen Ofispark projesinin yapımına 2009 yılının Ağustos ayında başlandı. OfisPark’ta geniş ve kullanışlı dokuz ofis binası köprülerle birleşerek dört bloğu oluşturuyor. Bloklar önlerine açılan avluyla tek bir noktada bütünleşiyor. Mağaza ve kafeler avlunun etrafında yer alıyor.


550 araçlık otopark kapasitesi bulunan Tekfen Ofispark'ta Tekfen Services; güvenlik, temizlik, bakım, catering, özel aktiviteler gibi işletmecilik hizmetlerini sunuyor.


0212 294 48 68

 

http://www.kagithaneofispark.com

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön