28 / 04 / 2024

Kağıthane Trea Residence ulaşım!

Kağıthane Trea Residence ulaşım!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Özbaş Yapı girişimiyle İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde yükselen Kağıthane Trea Residence ulaşım bilgilerim bilgileri haberimizde yer alıyor. Trea Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor..



Kağıthane  Trea Residence  ulaşım bilgilerinden önce projenin genel hatlarından bahsedelim. Toplamda 8 bin 900 metrekarelik inşaat alanında yükselen  Özbaş Yapı  Trea Residence 15 kattan oluşup 71 daireden meydana geliyor.


Kağıthane Trea Residence ulaşım!


Trea Residence konut tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak planlandı. Konut teslimlerinin 2014 yılı olarak belirlendiği projede ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme de yapılabiliyor.



Kağıthane Trea Residence projesi dahilinde yüzme havuzu, Türk hamamı, spor salonu, oyun alanları otopark gibi sosyal olanaklar da mevcut. kağıthane trea residence satılık daire fiyatları ise minimum 1+1'ler 428 bin TL'den maksimum 3+1'ler 1 milyon 638 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kağıthane Trea Residence ulaşım bilgileri sie şöyle;


Kağıthane Trea Residence ulaşım:


Esentepe Mah. Kardeşler Cad. No:48 Şişli/İstanbul 


Kağıthane Trea Residence iletişim:


Telefon: (0212) 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön