28 / 04 / 2024

Kahramanmaraş'ta 700 bin TL'ye araç alanı kiraya verilecek!

 Kahramanmaraş'ta 700 bin TL'ye araç alanı kiraya verilecek!

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, ücretli araç park alanının işletimini 3 yıl süre ile 700 bin TL'ye kiraya verecek. İhale, 17 Temmuz Salı günü saat 15:00'de yapılacak





İlan şöyle;



Kahramanmaraş Merkezindeki; Kurtuluş Mahallesi Vahit Orcan Caddesi (Tapu Sicil Müdürlüğünün önü 1 Cihaz 20 Araç) (Yatay) İsmetpaşa Mahallesi, Şeyhadil Caddesi (Bayındırılık Kavşağı ile Demirci Çarşısı girişi Arası karşılıklı Sağ ve Sol taraf 4 Cihaz 75 Araç; (Dikey) İsmetpaşa Trabzon Bulvarı Kıbrıs meydanı ile Yenicami Kavşağı arası karşılıklı Sağ ve Sol taraf 6 Cihaz 125 araç; (Yatay) olmak üzere toplam 11 Cihaz 220 araçlık, cadde kenarı ücretli araç park alanının işletmeciliğinin kiraya verilmesi. 3 Yıl Süre İle İşletilmesi İşi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/C maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır.


1-Araç park alanı ihalesinin 3 Yıllık muhammen kira bedeli KDV hariç 700.000,00 (Yedi yüz bin) TL olup, Geçici Teminatı 21.000.00 (Yirmi bir bin) TL'dir.


2-İhale 17/07/2012 Salı Günü Saat 15.00'da, Belediyemiz Hizmet Binası Encümen Salonu'nda İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No:25 Belediye Hizmet Binası Kat:2) yapılacaktır. Teklifler 17/07/2012 Salı Günü Saat 15.00'a kadar kabul edilecektir.


3-İhaleye şahsen iştirak edecekler hazırlayacakları müracaat dosyaları ile birlikte ihale günü ve saatinde Encümen Salonunda hazır bulunacaklardır.


4-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.

a)- Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya İmza Sirküleri;


1-Gerçek kişi olması halinde, Noter tasdikli imza Beyannamesi.


2-Tüzel Kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicili gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri,


c)Geçici Teminatlar: idari şartnamenin 15. maddesindeki (Tedavüldeki Türk Parası. Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca belirlenecek Bankaların verecekleri ve 2886 Sayılı Kanunun 27. Maddesine uygun olarak düzenlenmiş, Banka teminat mektupları. Devlet Tahvilleri, İhalelerde teminat olarak kabul edilebileceği kabul edilen hazine bonosu her an nakit'e çevrilebilen Devlete ait gelir ortaklığı senedi gibi menkul kıymetler, eğer nakit ödenecekse Belediyemizin T. Vakıflar Bankası Kahramanmaraş Çarşı Şubesi -00***********1081 nolu İban numarasına parkomat ihalesinin adı ve tarihi yazdırılarak yatırılıp banka dekontunu komisyona sunacaktır,

ç)Tebligat için adres beyannamesi (Yazılı beyanları yeterlidir)

d)Kanuni ikametgâhı belgesi;


1) Gerçek kişiler için kanuni ikametgâh belgesi.

2- Tüzel kişiler için son adresinin bulunduğunu kanıtlar belge (Ticaret Sicil Gazetesi vs.J'nin aslı veya noter tasdikli sureti.


e)Vekâleten İhaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin Noter onaylı vekâletname ile vekilin Noter tasdikli imza Beyannamesi.

f)İhaleye ortak girişim olarak teklif verilmesi halinde yazılı ortak girişim beyannamesi.

g)İhale tarihi itibari ile kesinleşmiş vergi ve SGK borcu olmadığına dair belge;

ğ) 2886 Sayılı Kanuna göre, Kamu İhalelerinden yasaklı olmadığına dair beyanname

h)Şartname bedeli yatırıldığına dair makbuz aslı,

i)İhaleye katılanların Belediyemize borcu olmadığına dair belge.


1)Gerçek kişilerin kendi adlarına belediyemize borcu olmadığına dair belge;


2)İhaleye katılan Tüzel kişiler ise hem şirket adına hemde şirket hissedarları adına ayrı ayrı Belediyemize borçlan olmadığına dair belge.


3)İhaleye iştirak edecek gerçek veya tüzel kişiler hazırlayacakları ihale dosyasında evrak-ların aslını veya Noter tasdikli suretini ibraz edeceklerdir.


4)Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Teklifin posta ile gönderilmesi halinde istenilen bütün belgeler dış zarfın içine konularak 17.07.2012 Salı günü saat 15.00'a kadar İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No:25 Kahramanmaraş Belediyesi Belediye Hizmet Binası Kat:7) Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ulaşacak şekilde gönderilecektir. Tel-graf veya faks'la yapılacak müracaatlar ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.


5)Bu ihaleye katılmak isteyen istekliler kendi adına asaleten veya başkaları adına vekâleten tek bir başvuruda bulunulabilirler. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.


6)İhale Şartnamesi ile diğer evraklar, Mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görülebilir ve 500,00 (Beşyüz) TL karşılığında alınabilir.


Web Adesi: www.kahramanmaras-bel.tr 

E-mail: [email protected]

B: 41296



İlan için tıklayın



Geri Dön