30 / 04 / 2024

Kahvaltıların vazgeçilmezi! O ürüne zam yağdı, fiyatı 60 TL oldu

Kahvaltıların vazgeçilmezi! O ürüne zam yağdı, fiyatı 60 TL oldu

Türkiye'de sıklıkla kullanılan kahvaltı soflarının vazgeçilmezi olan yumurtada zam yağıyor. Birkaç hafta önce 30 lira olan 30'luk yumurta 60 lira oldu. 



Artan yem, nakliye ve enerji maliyetleri temel gıda ürünlerinin fiyatlarına yansımakta. Bu ürünlerden biri de yumurta oldu. Üretici, maliyetlerin arttığı gerekçesiyle yumurta fiyatlarında artışa gitmiş durumda. Birkaç hafta önce 30’luk kolisi 30 lira olan yumurtaya bir zam daha gelmiş durumda. Diyarbakır’da da yumurta fiyatlarına zam yapılarak 30’luk yumurta kolisi 60 lirayı bulmuş durumda. Zarar ettiklerini söyleyen üretici, fiyatın 70 liraya çıkması gerektiğini söylemekte. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön