03 / 05 / 2024

Kahve severler dikkat! Vestel'den Espresso Makinesi alanlara 3 Aylık Kahve hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve severler dikkat! Vestel'den Espresso Makinesi alanlara 3 Aylık Kahve hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel kahve severleri sevindirecek bir kampanyayı tüketicisinin beğenisine sundu. Vestel Tam Otomatik Espresso Makinesi alanlara 3 aylık kahve hediye edecek. İşte kampanyanın detayları..



 Kahve severler dikkat! Vestel den Espresso Makinesi alanlara 3 Aylık Kahve hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlıdır. Vestel Espresso Makinesi alımlarında Moliendo markalı 3 Aylık Çekirdek Kahve hediyesi kampanyası 30 Nisan 2023 tarihine kadar ESPR8019, EM9114 ve 30 GR espresso makinesi modellerinden herhangi birinin alımında geçerlidir. 3 Aylık Çekirdek kahve hediyesi 1400 TL değerinde Kahve.com hediye çeki olarak tüketicisine verilecektir.

KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Günlük yaşantının yoğun temposunda kişiler tazelenmek adına çoğu zaman kahve tüketir. Espresso türü kahveler, türk kahvesine yakın bir şekilde çekilerek içilir. Espresso makinesi bu kahveleri öğüterek size istediğiniz lezzetle kahveler sunar size tüketmek kalır.
  • Philips Otomatik Espresso Makinesi'nde bulunan dokunmatik kontrol paneli sayesinde, pişirilmek istenen kahve türü ve ısı değerleri için seçim yapılır.Tam otomatik şekilde çalışan kontrol paneli, istenen kahve miktarına göre kahve çekirdeği öğüterek pişirme işlemini pratik bir şekilde gerçekleştirir.
  • Kahve makinesinde maksimum kahve çekirdeği öğütmesi için 400 gramlık öğütücü haznesi bulunur. Öğütücü haznesinde yer alan kahve çekirdeğine ve tercih edilen çekirdek boyutuna göre, öğütme işlemi pratik bir şekilde 5 farklı ayarda çekilir.Bu sayesde kahve çekirdeğinin taze çekilmesi, kahvelerin daha da lezzetli hale gelmesine neden olur.
  • Kendi içerisinde öğütücü seçeneği bulunan Vestel ESPR8019 Tam Otomatik Espresso Makinesi'nde çekirdek kahveleri espresso kıvamına getirebilir, pratik bir kullanıma sahip olabilirsiniz. 
  • Öğütücülü espresso makinesi, kahve çekirdeklerini kendi içerisinde ufak parçalara böldükten sonra öğütülen çekirdekleri suyla buluşturarak içecek haline getirir. 

Peki kahve makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? Kampanya ürünleri ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön