12 / 05 / 2024

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.



Bu vazifesine 2017 senesine dek devam ettiren Kamil Yazıcı, 2017 senesinden bu zamana Anadolu Grubu holding ve şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili olarak vazifesini sürdürmektedir. Ek olarak TAİK (Türk-Amerikan İş Konseyi), TOGG (Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu), HBS Alumni Board (Harvard Business School Mezunlar Derneği) ve KYYDAŞ (Kamil Yazıcı Yönetim Danışma A.Ş.) Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmaktadır.

 Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Suzan Yazıcı ile hayatını birleştiren Kamil Yazıcı'nın, Osman Turgut Yazıcı adında bir oğlu, Fazilet Yazıcı, Gülten Yazıcı, Nilgün Yazıcı, Gülşen Yazıcı ve Hülya Elmalıoğlu adında beş kızı vardır.

Eşi Suzan Yazıcı 13 Temmuz 2015 enesinde ölmüştür. Cenazesi Maltepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilmiştir.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Nazım Torbaoğlu kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir? 


Geri Dön