29 / 04 / 2024

Kamu bankalarından müjde! 25 bin TL hemen hesabınıza yatacak

Kamu bankalarından müjde! 25 bin TL hemen hesabınıza yatacak

Kamu bankaları emekliler için yeni bir duyuru paylaştı. Yapılan düzenlemeler doğrultusunda, devlet bankalarının başlattığı kampanyaya başvuran emeklilere anında 25.000 TL nakit verilecek. İşte tüm detaylar...



Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, emeklilere özel bir kredi fırsatı sunmak için hamle yaptı. Bugünden itibaren tüm emekliler başvuruda bulunabilecek. Kamu bankasına başvuranlar, 25.000 TL'ye kadar düşük faizli krediden yararlanabilecek.

Tüm işlemler yalnızca online olarak gerçekleştirilecek. Devlet bankalarından maaş alan emekliler şubeye gitmeden 25.000 lira ödemeyi hemen hesaplarına alabilecekler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön