16 / 05 / 2024

Kamu bankalarından müjde! 25 bin TL hemen hesabınıza yatacak

Kamu bankalarından müjde! 25 bin TL hemen hesabınıza yatacak

Kamu bankaları emekliler için yeni bir duyuru paylaştı. Yapılan düzenlemeler doğrultusunda, devlet bankalarının başlattığı kampanyaya başvuran emeklilere anında 25.000 TL nakit verilecek. İşte tüm detaylar...



25 Bin TL'yi 3 Ay Ertelenebilirsiniz
Yapılan düzenlemeler sayesinde 36 ay vadeli olarak alınan kredinin ödemeleri, 3 ay ertelenebilir. Taksit sayısı toplamda 39 aya kadar çıkarılan bu erteleme işlemi, aylık taksitlerin emeklinin maaşına bağlı olarak belirlenmesi sayesinde daha uygun bir şekilde geri ödenir. Ödeme gücü ve bütçeye uygun olarak oluşturulan ödeme tablosu, çok uygun faiz oranlarıyla sağlanır.

Devlet Bankalarının Emekli Maaşı Alma Şartı Yeterlidir
Sabitlenen faiz oranları sayesinde, 25.000 TL'ye kadar olan kredilerinizi bu bankalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Tüm kamu bankalarının ortak kararıyla belirlenen düşük faizli emekli kredisi kampanyası, yılbaşı öncesi için 1.69 olarak belirlenmiştir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön