12 / 05 / 2024

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Kamu İhale Kurumu KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Nisan 2023’de Resmi Gazete’de yayımlanan ilan doğrultusunda, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...



BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kamu İhale Kurumu memur alımı çerçevesinde ilgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’nci maddesinde yer alan koşulların arandığı ifade edildi. Bu kapsamda, adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından hiçbir sebeple mahrum olmaması, görevini icra etmesine engel teşkil edecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması gerektiği paylaşıldı. Bunun yanı sıra, adayların işe alım sürecinde gerçekleştirilecek güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları gerektiği ve erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmaları ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması gerektiği duyuruldu.

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Aynı zamanda başvuru yapacak adayların KPSS’ye girmiş olması da gerekiyor. Bu kapsamda, 2022 yapılan KPSS’den ön lisans P93 puan türünden ve lisans P4 puan türünden minimum 80 puan almış olmaları gerektiği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Kamu İhale Kurumu bünyesinde görevlendirilmek üzere gerçekleştirilecek olan memur alımı başvuruların 15 Mayıs 2023-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi. Adayların başvurularını elektronik ortamda online bir şekilde yapmaları gerektiği ve başvuru adresinin http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Akbank herkese para dağıtıyor! Başvuranın hesabına bin TL yatacak! Son 2 gün!

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Geri Dön