02 / 05 / 2024

Kamuda iş arayanlara duyurulur! Milli Eğitim Bakanlığı personel alacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Kamuda iş arayanlara duyurulur! Milli Eğitim Bakanlığı personel alacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı yapacak. Kamuda iş arayan vatandaşlar bu ilanın detaylarını merak ediyor. İşte detaylar!



İŞTE GENEL BİLGİLER ŞUNLARDIR!

  • Millî Eğitim Bakanlığında 9 uncu derece kadroda görev yapmak için 50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınacağı belirtildi.
  • Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için istenilen şartları taşıyan adayların başvuruları 6 Şubat ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu üzerinden yani elektronik ortamda alınacağı açıklandı.
  • 2023 Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı sözlü sınav olarak 6 Mart ile 17 Mart 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı sözlü sınavına katılabilmek isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekir;

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde bulunan genel şartları taşıyor olmak gerekir,

- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve belirtilen öğrenim dallarından birinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veyahut yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olunmalıdır, (Adayların, yukarıda belirtilen bölümlere denk sayılan bölümlerden mezun olmaları durumunda YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini e-Devlet ile başvuru aşamasında eklemeleri gerekir. Sözlü sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü yani 1 Ocak 2023 itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1988 tarihinde ya da bu tarihten sonra doğmuş olunmalıdır),

- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca 2021 ve 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından istenilen alanlar ve puan türleri itibarı ile belirlenen asgari puanı almış olma gerekir,

- Askerlik çağına gelmiş erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamalıdır ve son olarak devamlı olarak görev yapmasına engel teşkil edebilecek akıl hastalığı olmamalıdır.

Altın rekorlara doymuyor! Yükseliş ne zamana kadar sürecek! İşte kritik tarih!

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…


Geri Dön