29 / 04 / 2024

Kandilli Konakları satılık!

Kandilli Konakları satılık!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları satılık konut fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Kandilli Konakları 'nda 3 yer alan villalar 3 katlı olarak tasarlandı...




Kandilli Konakları İstanbul Anadolu Yakası Kandilli 'de inşa ediliyor. Proje  Demsa Group  imzası taşıyor. Kandilli Konakları satılık konut fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.


Kandilli Konakları satılık konut fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Kandilli Konakları Demsa Group projesinde yer alan villaların hepsi 3 katlı olarak dizayn edildi. 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede satışlar sürüyor.


Kandilli Konakları satılık konut fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor,  4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Kandilli Konakları Demsa Group fiyatları hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


14 villanın yer aldığı  Kandilli Konakları  'nda; her villaya ait 6 araçlık özel otopark,  her villaya ait özel yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, hobi salonu bulunuyor.


Kandilli Konakları Demsa Group adres: Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları Demsa Group iletişim:

Telefon: +90 216 651 73 80

Web Adresi: http://www.demsagroup.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön